93 748 00 15

Qui som?

 

 

L’escola Jaume Viladoms va ser creada el 1956, amb la voluntat de donar a conèixer una nova visió de la pedagogia.

Des dels inicis hem volgut oferir una formació completa i adaptada a les necessitats de l’entorn professional. Per això, al llarg dels anys hem incorporat diferents nivells educatius, amb la finalitat d’oferir una formació integral, des d’escola bressol fins als nivells superiors que preparen les persones per al món laboral o la universitat.

El clima escolar vol afavorir un ensenyament de qualitat i desvetllar l’interès per aprendre, pensar, comunicar-se, comprendre i ésser crític, alhora que afavoreix la maduració de la persona que es va formant. Per tant, ha de ser i és un ambient acollidor i afectuós, de comprensió, de comunicació i de respecte.

Per tots aquests motius, la nostra tasca pedagògica ha obtingut reconeixement tant de forma directa com en els premis atorgats als treballs dels nostres alumnes, que han estat guardonats amb els premis Baldiri Reixac, CIRIT, Josep Pla, el premi de la Fundació Miró de Barcelona Àlex Ferrer i Isbert, els premis a les Experiències Fotogràfiques de Monuments de les Jornades Europees del Patrimoni, el Montserrat Miró i Marimón i el premi Francesc Noy.